Jessica Jane Clement ihastutti vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen glamour-malli, näyttelijä ja televisiokasvo Jessica Jane Clement yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös Yhdysvalloissa, mutta kovin suurta menestystä hän ei ole vielä saavuttanut. Kotimaassaan Jessica on kuitenkin jo nyt seurattu tähti.

Viime päivinä 27-vuotias kaunotar on kuvattu nautiskelemassa lomastaan Ibizalla. Tällä kertaa Jessica oletti löytäneensä paparazzinpitävän paikan, mutta kuvaajat paikallistivat rintavan kaunottaren nopeasti. Todennäköisesti hän oli kuitenkin vain tyytyväinen saamaansa huomioon.

Jessica Jane Clement tuli Britanniassa tunnetuksi poseerattuaan 18-vuotiaana Playboy-lehdessä ja oltuaan mukana myös BBC-yhtiön tuottamasta The Real Hustle -televisiosarjasta. Sittemmin hänet on nähty muutamissa muissakin sarjoissa, kuten Dream Team ja Celebrity Scissorhands sekä brittikomediassa Doghouse. Yksityiselämästään täysin vaikeneva kaunotar on kuitenkin vahvistanut seurustelleensa jo useiden vuosien ajan.