Mila Krasnoiarovan bikinivartalo ihmetyttää – anorektinen vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entisen Neuvostoliiton alueelta on viime vuosina ilmaantunut useita kuvankauniita supermalleja, joista muutamat ovat nousseet suoraan mallimaailman kärkisijoille. Eräs kuumista tulokkaista on ukrainalainen Mila Krasnoiarova, jonka vartaloa monet pitävät kuitenkin liian laihana jopa malliksi.

Nyt Mila Krasnoiarova on kuvattu poikaystävänsä kanssa Miami Beachilla nauttimassa aurinkoisesta lomastaan. Hempeästi käsi kädessä liikkunut pariskunta kiinnitti kyllä silminnäkijöiden huomion, mutta ei vähiten siksi, että Mila näyttää hieman liiankin laihalta.

Mallimaailmassa on viime vuosina kiinnitetty aikaisempaa enemmän huomiota anoreksiaan ja siihen, että monet mallit edistävät anoreksian leviämistä. Esimerkiksi Candice Swanepoel oli taannoin kohun keskiössä liian laihan vartalonsa vuoksi. Toista päätä edustaa maailman kuumimpiin malleihin tällä hetkellä lukeutuva Kate Upton, joka on varsin muodokas ja luonnollinen kaunotar.