Jennifer Lopezin bikinivartalo ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin latinotähti Jennifer Lopez saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Nykyisin myös Idol-tuomarina tunnettu kaunotar nousee Hartwall Areenan lavalle 7. marraskuuta osana parhaillaan käynnissä olevaa maailmankiertuettaan.

Tällä viikolla 42-vuotias poppari on kuvattu Brasiliassa, jossa hän on ehtinyt sekä keikkailla että lomailla. Nyt keikkakiertueen välipäivänä Jennifer ehti perheineen rannalle. Samalla supertähti pääsi jälleen esittelemään upeaa vartaloaan valokuvaajille.

Elokuvauraakin varsin huonolla menestyksellä tehnyt Jennifer Lopez nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa 14. toukokuuta.