Avril Lavignen uusi hiustyyli tyrmistyttää – tästäkö tulossa uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on nähty viime aikoina useasti julkkisjuhlissa. Laulaja joutui taannoin myös rajun baaritappelun keskelle silloisen poikaystävänsä Brody Jennerin kanssa. Avril sai muun muuassa nyrkistä kasvoihin ja hänen hiuksiaan revittiin irti.

27-vuotias Avril Lavigne julkaisi taannoin Goodbye-kappaleensa rohkean musiikkivideon ja kertoi harrastaneensa teini-ikäisenä aktiivisesti jääkiekkoa. Nyt Avril on korostanut poikatyttö-imagoaan räväkällä parturoinnilla, sillä hän on ajanut osan päästään lähes kaljuksi. Aiemmin samaa tyyliä on käyttänyt esimerkiksi Ke$ha, mutta Lavignelta tällaista ei osattu odottaa. Hänet kuvattiin Madeo-ravintolan edustalla Hollywoodissa.

Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Taannoin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.