Bar Refaeli ja Milla Jovovich viettivät tyttöjen iltaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli nousi aikoinaan tähdeksi vuonna 2009 Sports Illustrated -lehden kannesta ja seurusteltuaan Leonardo DiCaprion kanssa. Sittemmin Bar on tehnyt jo vuosien ajan omaa menestyksekästä malliuraa.

Maxim-lehden maailman kuumimmaksi naiseksi äskettäin nimittämä supermalli on päässyt viettämään Turkissa niin uskomatonta tyttöjen iltaa, että hän itsekin ihmetteli asiaa Twitter-blogissaan. Kaikeksi onneksi Bar julkaisi netissä illastaan myös kuvia. Niistä selviää, että mukana olivat hänen lisäkseen näyttelijä-malli Milla Jovovich. Molemmat kaunottaret ovat Turkissa lanseeraamassa Faith Connection -mallistoa.

Äskettäin Bar Refaeli juhli synttäreitään näyttävästi niin tosielämässä kuin sosiaalisessa mediassakin. Hän nimittäin julkaisi Twitter-blogissaan kuvia bileistä ja juhlapäivän poseerauksista. Sattumalta rannalla näkyi upea sateenkaari, jonka kanssa Bar pääsi leikittelemään. Synttärilahjaksi hän sai esimerkiksi surffilaudan.

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.