Courtney Stodden seksikkäällä YouTube-videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchinson ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt neitokainen on julkaissut YouTube-palvelussa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi videon, jossa hän tanssii videokameran edessä amerikkalaishenkiset bikinit yllään. Courtney itsekin toteaa videonsa alussa, että video tullaan todennäköisesti poistamaan hyvin pian.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viime vuonna 51-vuotias Doug Hutchinson ja 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.

Uusimmat