Courtney Stodden seksikkäällä YouTube-videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna näyttelijä Doug Hutchinson ja teini-ikäinen Courtney Stodden astelivat alttarille suuren mediakohun saattelemana. Sittemmin kohuttu pariskunta on pysytellyt tiiviisti otsikoissa erityisesti teinivaimon rohkeiden poseerausten merkeissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt neitokainen on julkaissut YouTube-palvelussa Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi videon, jossa hän tanssii videokameran edessä amerikkalaishenkiset bikinit yllään. Courtney itsekin toteaa videonsa alussa, että video tullaan todennäköisesti poistamaan hyvin pian.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viime vuonna 51-vuotias Doug Hutchinson ja 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.