Hailey Baldwin on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka näyttelijä Alec Baldwinin teini-ikäinen tytär Ireland Baldwin noteerattiin paparazzien toimesta. Nyt samasta suvusta on päätynyt otsikoihin toinenkin teinikaunotar, Hailey Baldwin.

16-vuotias Hailey Baldwin on näyttelijä Stephen Baldwinin tytär. Nyt nuori kaunotar on kuvattu bikineissä Miami Beachin rannalla. Hänen kerrotaan opiskelevan parhaillaan ammattitanssijaksi. Tulevaisuuden tähti on ehtinyt jo esiintyäkin Cody Simpsonin musiikkivideolla.

46-vuotias Stephen Baldwin on amerikkalainen näyttelijä, joka tuli suomalaisille tutuksi taannoin myös Diili-ohjelman julkkisversiosta. Big Brother -julkkisversiossakin mukana ollut Stephen Baldwin ei ole juuri niittänyt menestystä elokuvissa, mutta näyttelemisen lisäksi hän on työskennellyt myös ohjaajana ja tuottajana. Hän on nuorin kuuluisista Baldwinin veljeksistä.