Näitä asioita mies haluaa tehdä lomalla

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kesäloma on erinomaista aikaa uusiin harrastuksiin ja rentoon oleiluun. Yhteistä lemmenlomaa suunnittelevan naisen kannattaa ottaa muutama asia huomioon deittailemastaan uroksesta. Cosmopolitan-lehti kertoo, millaisista elementeistä koostuu miehen unelmaloma.

Kaksilahkeisia kiinnostaa usein jonkinlainen toiminta muodossa tai toisessa. Yhdessä urheileminen on hyvä keino pistää hyvän olon hormonit hyrräämään. Lomakohteissa on yleensä hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun, patikointiin ja muihin lajeihin. Treenaamisen nostattamaa hikeä voi puhdistaa iholta yhteisellä suihkuhetkellä.

Toiminnan mies haluaa usein myös tutustua ympäristöönsä. Auringossa makailuun voi varata aikaa, mutta uroksen matkassa voi myös päästä jännittäville autoajeluille tai pienille näköalaretkille. Miehen voi antaa suunnitella koko reissun, jolloin kaunotar voi vain heittäytyä lomaseikkailun tunnelmaan.

Loman rentouttaman miehen päässä saattaa vilistää tavallistakin enemmän tuhmia ajatuksia. Neitokainen voi virkistää kumppaniaan aikatauluttamalla eroottisia sessioita lomatekemisten joukkoon. Sopivin väliajoin suoritettu lemmenakti takaa myös sen, että miehen nälkäinen katse seurailee rannallakin oman tyttönsä kurveja.

Matkailuun kuuluu uusien ihmisten tapaaminen. Urokset haluavat usein kartoittaa ympäristöään, ja lomapaikan yöelämään tutustuminen on eräs hyvä tapa ottaa matkakohde haltuun. Kaunotarkin voi tehdä odottamattomia ehdotuksia yhteisistä vierailukohteista, ja yllättää iloisesti kumppaninsa.

Lemmenlomallakin uros voi silloin tällöin kaivata omaa aikaa. Jos tyttöystävän shoppailuinto saa väreet miehen selkäpiihin, voi huomioon ottava neitokainen päästää komistuksen vapaalle. Kenen tahansa miehen lemmiskelyinto on huipussaan sellaisen päivän päätteeksi, kun hän on päässyt tekemään itseään kiinnostavia asioita.

Kuuman rantapäivän jälkeen pariskunta voi helliä toisiaan viipyilevällä kylpylähetkellä. Kuuman kylvyn ja porealtaan kihelmöivän kuplahellittelyn jälkeen pari voi nautiskella vielä vetreyttävästä hieronnasta. Rentoutuksen jälkeen rakastavaiset voivatkin uinahtaa sylikkäin vuoteeseen. Neitokainen voi vielä hemmotella miestään loman kunniaksi antamalla hänen nukkua pitkät aamu-unet.