Nicki Minaj paljastavassa karnevaaliasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan rohkeiden asuvalintojensa lisäksi rivoista kappaleistaan. Tähti kertoi vastikään Starships-kappaleensa musiikkivideon olevan liian härski televisiokatsojien nähtäväksi.

Nyt neitokainen on poseerannut karnevaalihenkisessä asussa uuden Pound The Alarm -singlensä musiikkivideon kuvauksissa.

Nicki Minaj kertoi äskettäin, ettei hän aio enää jatkossa laulaa rivouksia kappaleissaan. Tähden mukaan hän aikoo vähentää alapäistä ja seksistä kertovia lyriikoita, koska hän haluaa olla hyvä roolimalli nuorille faneilleen. Nainen kiinnittää nykyään huomiota kielenkäyttöönsä, kun hän tapaa esimerkiksi häntä fanittavia lapsia.

29-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.