Selena Gomez julkaisi näyttävän bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez joutui viime viikolla kohun keskiöön. Paparazzit ikuistivat hänestä kuvia, joissa popkaunotar kiehnää rannalla Justin Bieberin hyvän ystävän Alfredo Floresin kanssa.

Sittemmin Bieberin fanit syyttivät 19-vuotiasta popkaunotarta muun muuassa pettämisestä, ja pian parin lähipiiri paljastikin julkkisparin eronneen hetkeksi edellisellä viikolla. Nyt Selena on julkaissut itsestään ja ystävästään Twitter-blogissaan näyttävän bikinikuvan.

18-vuotias Justin Bieber on ollut viime päivinä kiertueella, sillä hän julkaisi äskettäin odotetun Believe-albuminsa. Selena Gomez oli taannoin kuvaamassa The Getaway -elokuvaansa Bulgariassa. Heidän erojensa uskotaan johtuvan yhteisen ajan puutteesta.

Selena Gomez sai taannoin rajuja tappouhkauksia Justin Bieberin fanaattisilta faneilta, kun he julkistivat seurustelusuhteensa. Pariskunta yritti pitää romanssinsa pitkään salassa, mutta paparazzikuvien ja huhujen myötä he päättivät hempeillä avoimesti. Gomezin mukaan hän ymmärtää poikaystävänsä faneja, mutta tappouhkaukset olivat hänen mielestään liikaa.