Talent-voittajan laulu terrorisoi naapureita: ”En kuule edes televisiota”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britain’s Got Talent -kilpailusta kertaheitolla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle on ollut kilpailun jälkeen useita kertoja otsikoissa hermoromahdustensa merkeissä. Naisen suosio on kuitenkin vertaansa vailla, sillä hänet on nähty esiintymässä esimerkiksi paavin seurassa.

Kaikki eivät ole 51-vuotiaan Talent-voittajan faneja, sillä nyt laululintu on onnistunut suututtamaan naapurinsa kovaäänisellä liverryksellään. Boyle kiristää naapureidensa hermoja joka-aamuisilla melodioillaan, joita blackburnilaiset Teresa Miller ja Paul Keaveney kuvaavat kestämättömiksi.

– Kuulimme outoa huutamista ja laulamista asunnosta ennen hänen kuuluisuuttaankin. Julkisuuden jälkeen laulamisesta on tullut kahta kauheampaa. Hän on niin äänekäs, etten kuule edes televisiota. Se on kestämätöntä, kertoo Teresa Miller Daily Mail -sivustolle.

Boylen mekastus on muuttunut niin kovaksi, että naapurit suunnittelevat jo muuttoa. Heidän mukaansa julkkistähti laulaa tuntikausia ja soittaa samoja kappaleita uudestaan ja uudestaan. Susan Boylen ystävän mukaan naapurit ovat ottaneet tähden silmätikukseen. Ystävä kertoo, että Boylella on oma erityinen talonsa musiikkiharjoittelua varten. Tämän vuoksi ystävä pitääkin erittäin epätodennäköisenä sitä, että nainen häiritsisi naapureita laulullaan.

Susan Boyle teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Listasijoitus tapahtui vuoden sisään kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle kertoikin haaveilevansa yhteistyöstä legendaarisen yhtyeen kanssa.