Tyttöbändin povipommin bikinit aukesivat vesileikeissä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Danity Kane -tyttöyhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut amerikkalainen julkisuuden moniottelija ja Playboy-malli Aubrey O’Day on ollut viime aikoina otsikoissa Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja sooloartistina.

Viikonloppuna Aubrey O’Day kuvattiin poseeraamassa bikinikuvauksissa Miamin South Beachilla. Siellä Aubrey keikisteli kameralle meren aalloissa näyttäviin neonvihreisiin bikineihin sonnustautuneena. Yllättäen bikinien yläosan naru kuitenkin aukesi ja neitokainen onnistui viime hetkellä estämään vilauksensa. Lisäksi O’Day kuherteli toisen naisen kanssa aalloissa.

Aubrey O’Day tuli alunperin tunnetuksi Danity Kane -tyttöbändin laulajana. Hän on myös esiintynyt vuonna 2010 omassa All About Aubrey -realitysarjassa ja selviytynyt finaaliin saakka julkkisten Diili-ohjelmassa. Laulajana O’Day on julkaissut oman debyyttialbuminsa, jonka singlejä ovat muun muassa Automatic ja Wrecking Ball.