Hulvaton käytännön pila yllätti läheiset – uskaltaisitko tehdä perässä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onnistuneen pilan tunnusmerkkeihin lukeutuvat luonnollisesti pilan kohteiden yllättyneet ja parhaimmissa tapauksissa myös huvittuneet reaktiot. Nyt eräs mies on tehnyt pilan, jonka uhreiksi joutuneet reagoivat lievästi oksettavaan pilaan onneksi pääosin huumorilla.

Josh-niminen australialaismies keksi nimittäin nerokkaan pilan, jollaista ei ole ennen nähty. 35-vuotias mies leikkasi ensin kolmen vuoden ajan kasvattamansa hiuksensa pois. Sitten hän ajeli päänsä siistiksi. Pilan seuraava vaihe kuitenkin vaati mieheltä jo melko kunnioitettavaa kärsivällisyyttä, sillä hän liimasi kaikki hiuksensa kiinni peruukkiin.

Neuvokas mies päätti tallentaa ystäviensä ja perheenjäseniensä reaktiot videolle. YouTube-videolla nähdäänkin, miten Joshin läheiset reagoivat, kun mies toteuttaa pilansa oleellisimman vaiheen. Aina kun Josh on saanut asetettua kaverinsa ja sukulaisensa kameran eteen, ottaa hän vaivihkaa omista hiuksistaan valmistamansa peruukin pois päästään. Australialaismies oli kertonut läheisilleen tekevänsä videoprojektia, johon hän halusi kuvata heitä.

Miehen läheisten reaktiot ovat hulvatonta katsottavaa. Osa vain vilkaisee uudelleen Joshia kummastuneena, kun taas jotkut kiljaisevat yllättyneinä. Pilan uhrien kommenteista ehkä parhain tulee miehen isoisän suusta, sillä peruukin nähdessään vanhus kertoo nähneensä kaiken. Videon villemmät ja ehkä kauhistuneimmat reaktiot nähdään kuitenkin siinä vaiheessa, kun pilailija paljastaa peruukin hiusten olevan hänen omiaan.