Lady Gagan rohkea asu paljasti pepun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Samaan aikaan hän kahinoi julkisuudessa kollegansa Madonnan kanssa. Supertähti on parhaillaan maailmankiertueellaan.

Äskettäin Australiasta Yhdysvaltoihin palannut Lady Gaga on nyt kuvattu Los Angelsin kansainvälisellä LAX-lentokentällä varsin paljastavassa asussa. Hän vaikutti nimittäin lentäneen asussa, johon ei kuulunut lainkaan varsinaisia housuja. Jalassa olivat ainoastaan sukkahousut, jotka paljastivat hyvin neitokaisen takapuolen.

26-vuotiaasta tähdestä tuli taannoin Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.