Tom Cruiselle merkittävä ”erätappio” avioerossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin unelmapareihin lukeutuneet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat olleet viime päivinä alituisesti otsikoihin avioeronsa takia. Pariskunta erosi yllättäen yli viisi vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Nyt eron yksityiskohtia on saatu sovittua.

Julkkisparilla on yhteinen Suri-tytär, jonka yhteishuoltajuudesta odotettiin kiivasta oikeustaistoa. Nyt pariskunta on kuitenkin itse ilmoittanut päässeensä asiassa sopuun ilman tuomioistuinta. Uutistoimiston mukaan Katie Holmes saa pariskunnan tyttären huoltajuuden. Eropapereissa Katie ilmaisi huolensa Surin kasvatuksesta, eikä hän halua tyttärensä olevan tekemisissä skientologia-uskonnon kanssa.

Hollywoodin unelmaparina pidetyn Tom Cruisen ja Katie Holmesin avioero tuli maailmalle yllätyksenä. Holmes ilmoitti hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Avioeron syyksi veikataan skientologia-uskontoa, johon Cruise olisi suunnittellut käännyttävänsä myös kuusivuotiaan Suri-tyttären. Cruiselle avioero on kolmas, ja kaikki erot on haettu vaimon ollessa 33-vuotias. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.