Lentomatkustaja kuvasi leppäkertun huikeassa paikassa: ”Miten on mahdollista?”

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Joillain hyönteisillä on mahdollisuus takertua hyvinkin tiukasti kiinni lähes mihin tahansa alustaan. Siitä huolimatta julkisuuteen tulee vain harvakseltaan kuvia tilanteista, joissa niitä löytyy poikkeuksellisista paikoista.

Gekko-liskojen tiedetään lähteneen matkustajakoneiden mukaan lentokentiltä, mutta nyt verkossa leviää myös kuva hieman toisenlaisesta salamatkustajasta. Imgur-palvelussa on nimittäin julkaistu valokuva, jossa lentomatkustaja kuvasi leppäkertun takertuneena lentokoneen ikkunan ulkopuolelle noin 800 kilometrin tuntinopeudessa.

Kuva: Imgur

Juhannuksena Staran toimitukseen päätyi valokuva, jossa kärpänen matkusti salaa 80 kilometrin tuntinopeudella liikkuvan henkilöauton tuulilasin ulkopuolella. Olkoon se vaikkapa suomalainen versio yllä nähtävästä saavutuksesta.

Kuva: Stara