Scarlett Johansson suihkutteli itseään bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonien miesten janoama naistähti Scarlett Johansson nähdään parhaillaan Suomen valkokankailla The Avengers –elokuvassa. Näyttelijätär kertoi äskettäin joutuneensa tiukalle dieetille ennen elokuvan kuvauksia, koska hänen roolihahmonsa puku oli hyvin piukka.

Nyt 27-vuotias huomattavasti laihtunut kaunotar on kuvattu lomailemassa tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa Italian Taorminassa. He ja muutama ystävä nauttivat olostaan huvijahdilla, josta he myös pulahtelivat uimaan.

The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun ohjaaja on Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.