Charlie Sheen paljasti: ”Näen kuolleita ihmisiä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen teki äskettäin paluun televisioon Anger Management -komediasarjansa myötä. Tähtinäyttelijä paljasti aiemmin tässä kuussa käyttäneensä anabolisia steroideja Major League -elokuvansa kuvauksissa kasvattaakseen lihasvoimaansa.

Nyt televisiotähti voisi sanoa Scary Movie -elokuvien Shorty-roolihahmon tavoin ”I See Dead People” -lauseen, sillä Charlie Sheenin mukaan hän näkee kuolleita ihmisiä. Näyttelijä kertoi muun muuassa nähneensä edesmenneen ystävänsä Zalman Kingin kummituksen tanssimassa pihamaalla.

– Menin ystäväni Pat-lesken luokse vain neljä tuntia siitä, kun Zalman King kuoli. Yhtäkkiä näin ystäväni kummistuksen tanssimassa pihamaalla, Charlie Sheen kertoi Playboy-lehdelle.

Näyttelijän mukaan hän näki myös Stephanie-ystävänsä isän kummituksen, kun hän oli kylässä naispuolisen toverinsa luona. Charlie Sheen kertoi jähmettyneensä paikoilleen, sillä naisen isän haamu käveli hänen ohitseen portaikossa. Tähti kertoi hyväksyvänsä sen, että hän näkee kuolleita ihmisiä.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.