Tamara Ecclestone bikineissä nettikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Hän keikistelee mielellään julkkisjuhlilla paljastavissa asuissa.

Parhaillaan Tamara lomailee Kroatiassa, jossa paparazzit eivät ole häntä paikallistaneet. Siksi neitokainen on joutunut itse julkaisemaan verkossa omia ”herutuskuviaan”, joissa hän esittelee upeaa vartaloaan bikineissä.

Viime viikolla 27-vuotias seurapiirikaunotar joutui kidnappausuhkausten kohteeksi. Martin Peckham -nimisen kahden lapsen isän kerrotaan häirinneen kaunottaren isää Bernie Ecclestonea uhkauspuheluilla ja vaativan F1-pomolta 900.000 punnan eli 1,2 miljoonan euron arvoista rahasummaa.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.