Neljä Ruusua villitsi Tammerfesteillä: ”Ihan mieletön meininki!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin rockyhtyeisiin lukeutuva Neljä Ruusua tekee tänä kesänä ensimmäisen varsinaisen kiertueensa vuosikausiin. Tänään Tampereella Tammerfestin päälavalle noussut yhtye sai huikaisevan vastaanoton.

Stara tiedusteli yhtyeen keulahahmon, Ilkka Alangon, tunnelmat heti keikan jälkeen. Hän oli luonnollisesti itsekin haltioissaan yleisön hurmoksesta.

– Tää on ollut koko kesä tällaista. Tässä on nyt tehty 11 keikkaa ja ja vielä kaksi on jäljellä. On ollut kyllä yhtä hurmosta koko ajan. Ihan mieletöntä. Hiki lentää ja rokki raikaa, Ilkka Alanko kertoi Tammerfestin backstagella.

Tiivis keikkapaketti tuo yhtyeen mieliin jälleen takavuosien turneet. Keikat eivät kuitenkaan jää tähän, sillä syksyllä alkaa jo seuraava kiertue.

– Tähän on latauduttu, että tää loppuu tällä erää. Syyskuun puolesta välistä lähtee ja koko syksy tehdään sit tanakasti keikkaa, kun saadaan uusi levy pihalle elokuun lopussa. Sen nimi on Katkera kuu ja se on helmi albumi. Me tehtiin sitä pitkään ja hartaasti ja se on täynnä hienoja pop-kappaleita.

20120713-190120.jpg