Kardashianien isäpuoli esimerkki kauneusleikkausten vaaroista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen isäntä Bruce Jenner nousi alunperin tähdeksi huippu-urheilijana, joka on moninkertainen olympiavoittaja. Nykyisin Kardashianien julkkisklaanin isähahmo on otsikoissa lähinnä perheensä realityohjelman ja kauneusleikkaustensa merkeissä.

Julkkiskaunotarten biologinen isä Robert Kardashian on kuollut, ja nykyisin heidän isäpuolensa on 62-vuotias Bruce Jenner. Hollywoodin tyyliin Jenner ei ole nimittäin suostunut ikääntymään tyylikkäästi, vaan hän on käynyt korjailemassa kasvojaan useilla kauneusleikkauksilla. Kris Jennerin kanssa naimisissa olevan Brucen kasvot näyttävät tuoreissa paparazzikuvissa todella kireiltä ja luonnottomilta.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan tuottajana toimii American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin taannoin maailman inhotuimmaksi julkkikseksi.