Muistatko vielä Pulmuset-sarjan Bud Bundyn? Tältä hän näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin takavuosina lukeutunut Pulmuset pyörii yhä edelleen uusintoina myös Suomen televisiossa. Satojamiljoonia ihmisiä naurattaneen sarjan tähdet eivät ole onnistuneet tekemään kovinkaan menestyksekästä uraa sarjan päätyttyä.

Sarjassa Bud Bundya näytellyt David Faustino on viime vuosina ollut harvakseltaan julkisuudessa, sillä varsinainen tähteys päättyi hittisarjan loppumiseen. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu pitkästä aikaa julkisuudessa Comic Con -tapahtumassa San Diegossa.

David Faustino jäi vuonna 2007 poliisin haaviin Floridan New Smyrna Beachissä, kun hän riiteli yleisellä paikalla vaimonsa Andrea Elmerin kanssa. Poliisin tarkastuksessa Faustinon hallusta löytyi marijuanaa, joten hänet pidätettiin.