Eva Longorian bikinipeppu noteerattiin märkäpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien televisio-ohjelmien joukkoon lukeutuvan Täydelliset naiset -hittisarjan näyttelijätär Eva Longoria erosi äskettäin on-off-poikaystävästään Eduardo Cruzista. Mies on Hollywood-tähti Penelope Cruzin veli.

Nyt 37-vuotias Eva Longoria on kuvattu meikittömänä Malibussa, Yhdysvalloissa. Siellä hän pääsi kokeilemaan surffilaudalla melomista miesseurassa. Evan ylävartaloa peitti märkäpuku, mutta alaosa oli verhottu valkoisiin bikinien alaosiin.

Eva Longoria on ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän erosi silloisesta näyttelijämiehestään Tyler Christopherista kahden vuoden avioliiton jälkeen. Kaunottaren avioliitto koripalloilija Tony Parkerin kanssa kesti vuoden pidempään. Longoria ja Parker erosivat yllättäen vuoden 2010 lopulla, kun koristähden huhuttiin pettäneen vaimoaan.