Kendall Jenner bikineissä – suojautui auringolta hatulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Viime aikoina myös realityperheen kuopukset Kylie ja Kendall Jenner ovat viihtyneet aikaisempaa enemmän julkisuuden valokeilassa.

Nyt 16-vuotias Kendall Jenner on julkaissut Twitter-blogissaan paljastavan kuvan, jossa hän poseeraa pienissä valkoisissa bikineissä ja valkoisessa hatussa.

Kendall Nicole Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt muun muuassa Sherri Hill -merkin mainosmallina. Teinitähti on myös catwalk-malli. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.