Nicole Coco Austin pukeutui sisäköksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Tällä kertaa muodokas neitokainen kiusoitteli fanejaan Twitter-blogiinsa lisäämällään bilekuvalla, joka saattaa saada kurvittaren miesfanit villiksi. Coco nähdään otoksessa ranskalaisen sisäkön asussa, joka näyttää erehdyttävästi pornokaupasta hankitulta. Kaunottaren muhkea perä pääsee asussa oikeuksiinsa, sillä sisäkön esiliina jättää neidon verkkosukkahousuihin verhotun takamuksen paljaaksi.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.