Omistaja löysi kadonneen koiransa Twitter-palvelun avulla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lemmikkinsä kadottaneet omistajat tekevät yleensä katoamisilmoituksia, joita he esimerkiksi liimaavat naapurustonsa sähkötolppiin tai kauppojen ilmoitustauluihin. Nyt erään naisen uutisoidaan löytäneen kadonneen koiransa sosiaalisen median ansiosta.

Deirdre Anglin järkyttyi aiemmin tällä viikolla, kun hän huomasi jackrussellinterrieri-rotuisen koiransa kadonneen heidän kodistaan. Nainen etsi koiraansa päivien ajan, mutta ei löytänyt lemmikkiään mistään.

Hymy levisi kuitenkin naisen silmille, kun hän kirjautui Twitter-palveluun muutama päivä koiran katoamisen jälkeen. Hän nimittäin huomasi IrishRail-käyttäjän julkaiseman kuvan, jossa näkyi hänen Patch-niminen koiransa. Käyttäjä kertoi kuvatekstissä löytäneensä karvaturrin vaeltelemassa juna-asemalla.

Seikkailunhaluinen lemmikkikoira päätyi Dublinissa sijaitsevalle juna-asemalle, kun se hyppäsi katoamisyönään junaan Kilcockista. Nainen otti heti yhteyttä kuvan julkaisijaan ja saikin pian rakkaan lemmikkinsä takaisin. Nainen kiitti kaikkia verkkokäyttäjiä, jotka auttoivat levittämään kuvaa Twitterissä hänen koiransa katoamisesta. Löytökoira-kuvaa uudelleentwiitattiin yli 500 kertaa puolen tunnin aikana, The Daily Mail -sivusto uutisoi.