Yliannostus vei Sylvester Stallonen pojan – supertähti murtui suru-uutisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rambo ja Rocky -menestyselokuvien päätähti Sylvester Stallone nousi aikanaan jättisuosioon rooliensa ja komean ulkomuotonsa ansiosta. Hänet nähdään myös sekä Expendables 2 että Bullet To The Head -elokuvien tähtenä. Nyt Stallone on saanut suru-uutisen, jollaista kukaan ei haluaisi kuulla.

Stallonen 36-vuotias poika Sage Moonblood on nimitäin kuollut. Näyttelijänäkin siipiään kokeillut Sage löydettiin kuolleena asunnostaan. Tällä hetkellä kuolinsyyn uskotaan olevan huumeiden yliannostus.

– Sylvester Stallone on surun murtama poikansa Sage Stallonen äkillisestä kuolemasta. Hän esittää surunvalittelunsa poikansa äidille Sashalle. Sage oli hyvin lahjakas ja upea nuori mies, tiedottaja kertoi.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa entisen mallin Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Näyttelijän The Expendables 2 -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. elokuuta 2012. Stallone oli aikoinaan naimisissa myös Brigitte Nielsenin kanssa.