Tom Cruise kuvattiin avaruusaluksen luona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet Tom Cruise ja Katie Holmes ovat tämän hetken kohutuin pari, sillä heidän avioeronsa on saanut valtaisat mittasuhteet. Yllätyksenä tulleeseen eroon on liitetty vahvasti Cruisen skieltologia-uskonto ja sen vaikutukset parisuhteeseen.

Avioeron syyksi spekuloidaan Tom Cruisen uskontoa, johon tähtinäyttelijän epäiltiin käännyttävän myös pariskunnan Suri-tyttären. Aiemmin tällä viikolla skientologit antoivat lausunnon, jonka mukaan Cruisella olisi salaisia erikoisvoimia, joilla hän voisi kontrolloida ihmisiä, eläimiä, materiaa, energiaa, aikaa ja tilaa sekä poistua kehostaan.

Nyt skientologien väitteet ovat saaneet hauskalla tavalla tukea, kun Tom Cruise kuvattiin tulevan Oblivion -elokuvansa kuvauspaikalla Kalifornian Mammothissa. Kuvissa Cruise nähdään nimittäin laskeutumassa avaruusaluksella ja kantamassa Bond-kaunotar Olga Kurylenkoa pois aluksen luota.

Katie Holmes ilmoitti äskettäin hakevansa avioeroa, ja kertoi samalla parin liiton olleen karilla jo puolen vuoden ajan. Omapäisenä ja intensiivisenä aviomiehenä tunnetulle Cruiselle avioero on kolmas. Komistus on ollut Holmesin ohella aviossa Mimi Rogersin ja Nicole Kidmanin kanssa.