Missikisan kuva hämmentää – mikä jalkovälissä pullottaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni Thaimaan kävijä on törmännyt maan värikkäässä yöelämässä – ehkä jopa tietämättään – rinnoilla varustettuihin ja naiseksi pukeutuneisiin miehiin, eli ladyboihin. Nykyisin ladyboyt voivat jopa kisailla transseksuaaleille tarkoitetuissa Miss Tiffany -missikisoissa.

Kuva: US China Press

Vuodenvaihteessa, 29. joulukuuta 2011, Hong Kongissa järjestettiin Miss Asia 2012 -kilpailun finaali, johon oli selviytynyt kymmenen Aasian maiden kauneinta neitokaista. Tuolloin neitokaisista ikuistettu valokuva on tähän saakka voitu bongata lähinnä aasialaisilta verkkosivuilta, mutta parhaillaan sitä ihmetellään viimein myös muualla maailmassa.

Kuva on aiheuttanut hieman hämmennystä siksi, että tarkkasilmäisimmät ovat bonganneet kuvasta oudon yksityiskohdan. Erääs missikandidaarin housuissa näyttää nimittäin pullottavan jotain mitä ainakaan suomalaisissa missikisoissa ei normaalisti nähdä. Kyseinen kaunotar nähdään kuvassa kolmantena oikealta.