DJ-julkkis tylyttää Paris Hiltonia: ”Loukkaat alan ammattilaisia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu jälleen useissa julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Perijätär paljasti vähän aikaa sitten palaavansa musiikkibisnekseen.

Lupaus kävi äskettäin ainakin osittain toteen, kun Paris Hilton heitti DJ-keikan Sao Paulossa Brasiliassa. Keikkasetti herätti heti voimakkaita vastareaktioita alan ammattilaisissa. Nyt DJ Sam Ronson on kritisoinut naisen taitoja, ja kehottaa perijätärtä näkemään enemmän vaivaa tiskijukan töitä tehdessään.

– Paris on yrittänyt jo miltei kaikkea tienatakseen rahaa. Hän loukkaa ihmisiä, jotka todella työskentelevät tämän ammatin eteen. Aivan kuin kutsuisin itseäni lääkäriksi, koska olen käynyt muutaman kerran lueskelemassa internetin lääkäripalstoja, kertoo Sam Ronson TMZ-sivustolle.

Sam Ronson ei ole ainoa tiskijukka, joka on kommentoinut negatiiviseen sävyyn Paris Hiltonin keikkasettiä. DJ Jane Bang julkaisi äskettäin musiikkikappaleen, jolla tylyttää kaunottaren DJ-taidot maanrakoon. Menestynyt musiikkituottaja ja DJ deadmau5 lyttäsi myös Twitter-mikroblogissaan Hiltonin keikan täysin verraten neitokaisen esitystä maailmanloppuun.

Seurapiirikaunottaren yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.