Blockfesteille lanseerattiin ekslusiivinen Stara VIP -paketti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella 17. – 18. elokuuta järjestettävä hiphop-kulttuurin kaupunkifestivaali Blockfest ja Suomen suurin viihdealan verkkojulkaisu Stara ovat lanseeranneet yhteistyössä uuden Stara VIP -festaripaketin. Ekslusiivinen paketti lanseerattiin, kun normaalit VIP-paketit myytiin nopeasti loppuun.

Stara VIP sisältää VIP-sisäänkäynnin Blockfest-tapahtumaan ja sen VIP-alueelle, Stara VIP -passin, ilmaisen narikan, Blockfest-paidan tai lippiksen, julisteen sekä illalla pääsyn jonon ohi Blockfest-jatkoille ja jatkobileiden VIP-tiloihin. Stara VIP -paketteja on myynnissä rajallinen määrä ja niiden ikäraja on 18 vuotta. Lue lisää tästä ja osta Stara VIP -pakettisi Lippupalvelusta.

Blockfestin pääesiintyjinä Tampereen Ratinanniemessä nähdään tänä vuonna amerikkalaiset hiphop-legendat Ice Cube ja Busta Rhymes. Busta Rhymes on näytellyt monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa ja hänellä on peräti 11 Grammy-ehdokkuutta. Amerikkalaistähtien lisäksi tapahtumassa nähdään kotimaan kuumin kärkikaarti, kuten Jukka Poika, Asa, Paleface, Petri Nygård, Cheek, Elokuu sekä Rähinä Live -show Fintelligensin johdolla.