Realitykaunotar painoi teininä lähes sata kiloa – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijä-malli Catherine Tyldesley ei ole saavuttanut suosiota maailmalla, mutta kotimaassaan neitokainen tunnetaan muun muuassa televisiosarjojensa ansiosta. Hän esittää parhaillaan Eva Price -roolia suositussa Coronation Street -saippuasarjassa.

Nyt 28-vuotiaasta näyttelijäkaunottaresta on julkaistu verkossa arkistokuva, jossa nähdään, kuinka radikaalisti hänen ulkonäkönsä on muuttunut vuosien varrella. Vuosia sitten ikuistetussa kuvassa Catherine Tyldesley on täysin tunnistamaton, sillä hän on hyvin rehevässä kunnossa.

Kuvassa nähdään, kuinka teini-ikäinen julkkistähti poseeraa punamustassa asussa. Kuvan ottamisen aikaan neidin paino oli yli 95 kiloa. Nykään Catherine Tyldesley pitää huolta vartalostaan muun muuassa käymällä neljä kertaa viikossa kuntosalilla. Liikakilot karistanut tähti onkin elämänsä kunnossa.

Manchesterissa syntynyt Catherine Tyldesley tunnetaan myös Iris Mossin roolistaan televisio-ohjelmassa lilies. Hän tekee näyttelijätöidensä lisäksi mallintöitä muun muuassa House of Fraser -vaatemallistolle. Neitokainen nähtiin taannoin kahden kuukauden ajan suomalaisten suosikkisarjassa Emmerdale.