Idol-ahdinko helpottaa? Yllätysjulkkis ehdolla uudeksi tuomariksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen palasi ruutuun 28. kesäkuuta, kun hänen uuden sarjansa ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa.

Nyt 46-vuotias tähtinäyttelijä on kertonut haluavansa American Idol -ohjelman tuomariksi. Tutut tuomarit Steven Tyler ja Jennifer Lopez eivät välttämättä jatka ohjelman 12. tuotantokaudella, ja sarjan tuottajat ovatkin innostuneet parannuksen tehneestä koomikosta. Lauluohjelman tuottaja Nigel Lythgoe kertoi julkisuudessa, että Charlie Sheen olisi unelmaehdokas Idolin uudeksi tuomariksi. Nasevasanainen miekkonen innostui lopulta ehdotuksesta itsekin.

– Jos kunnon rahoista puhutaan ja Idol luovuttaa 20 prosenttia viikoittaisesta palkastani hyväntekeväisyysjärjestöille, niin mikä ettei, tokaisi tähti TMZ-sivustolle.

Sarjan seuraavasta tuotantokaudesta kaavaillaan selvästi humoristisempaa. Toiseksi tuomariehdokkaaksi Lythgoe kertoi suunnittelevansa koomikko Jerry Lewisia. Sheenille mahdollinen pesti olisi melkoinen ylennys viime vuosien rappioelämän jälkeen. Mies muistutti tarvitsevansa Idol-tuomarointiin kuitenkin uuden Anger Management -sarjansa tuotantotiimin luvan.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.