Kotkan Meripäivillä muhkea ysärikattaus: Roxette, Rednex ja Haddaway

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotkan perinteiset Meripäivät järjestetään 26. – 28. heinäkuuta. Tänä vuonna lavalle on nousemassa muhkea kattaus 90-luvun danceyhtyeitä niin kotimaasta kuin maailmaltakin. Niiden lisäksi mukana ovat esimerkiksi Chisu, Paleface, Jätkäjätkät sekä Jukka Poika & Sound Explosion.

Meripäivä-Areenan kautta aikain suurin satsaus tuo perjantaina 27. heinäkuuta lavalle saksalaisen Haddawayn sekä ruotsalaiset Roxetten ja Rednexin. Kotimaista ysäriä tapahtumassa edustaa Aikakone. 75 miljoonaa albumia myynyt ruotsalainen Roxette käynnisti helmikuussa maailmankiertueensa ja on sittemmin esiintynyt täysillä stadioneilla ympäri maailmaa.

Hieman rockimpaa tarjontaa tapahtumaan tuovat edellä mainittujen lisäksi myös esimerkiksi Voice of Finlandissa loistanut Mikko Herranen sekä Leningrad Cowboys, Yö ja Popeda.