Jodie Marshin silikonimuodot taas pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Nyt Jodie Marsh on kuvattu saapumassa ITV-televisiokanavan studiolle sinisessä tiukassa paidassa, joka ei ainakaan liikoja peitellyt hänen sulojaan.

Kehonrakennusta harrastava Marsh kärsii nyt kuitenkin lihaksikkuudensa varjopuolista. Nainen kertoi äskettäin The Sun -lehdelle, kuinka hänellä on vaikeuksia löytää itselleen miestä uuden fysiikkansa takia. Televisiojulkkis kertoo olevansa naisten keskuudessa jopa niin suosittu, että useat naiset ovat kosineet häntä.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.