One Direction -tähden alastonkuva nettiin? Aito vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat olleet viime aikoina tiivisti otsikoissa, sillä he kiertävät parhaillaan Yhdysvaltoja.

Nyt poikabändin komistus Louis Tomlinson on joutunut kohun keskelle yllättävän alastonkuvan vuoksi. Miehen bändikaveri Niall Horan julkaisi nimittäin Twitter-palvelussa otoksen, jossa Tomlinson nähdään luonnontilassa suihkussa. Mies on kuvattu otoksessa takaapäin, joten valokuva paljastaa ainoastaan nuoren miehen timmin pepun.

– Lukitse ensi kerralla ovi, Lou, kirjoitti Niall Horan Twitter-blogissaan kuvan yhteyteen.

Kuvan aitous on herättänyt epäilyjä joidenkin ihailijoiden keskuudessa ja yhtyeen tiedottaja kiirehti ilmoittamaan, ettei poptähti ole kuvassa. Horanin kommentti puhuu kuitenkin puolestaan, eivätkä kaikki fanit usko kuvaa huijaukseksi. Kuva on sittemmin joka tapauksessa jo poistettu mikroblogista.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.