Maria Menounosin iltapuvusta näkyi läpi – alla seksikkäät bikinit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta tänä vuonna hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Maria esitteleekin mielellään treenattua vartaloaan kameroille.

Viime päivinä 34-vuotias Maria Menounos on ikuistettu ystäviensä kanssa nauttimassa rantaelämästä Kia Beach Housen maisemissa Malibussa. Nyt Maria on päässyt jälleen työnsä pariin, kun Extra-ohjelmaa lähetettiin rannalla järjestetyistä julkkisbileistä. Neitokaisen iltapuku oli harsomainen ja paljasti alla olleet bikinit.

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton. Televisiotähti paljasti äskettäin joutuneensa nuorempana lääkärien seksuaalisen ahdistelun uhreiksi.