Miley Cyrusin muodonmuutos jatkuu – katso tuoreet kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Äskettäin neitokainen kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

Nyt Miley Cyrus on tehnyt hienoisen muodonmuutoksen, kun aiemmin tummatukkaisena nähty neitokainen on vaalentanut hiuksiaan entisestään. Vaalennusoperaatio alkoi tosin jo keväällä, mutta sittemmin hiuskuontalo vaalentunut kerta kerralta enemmän – ja tuskin pelkästään auringon vaikutuksesta. Tällä kertaa poppari-näyttelijä kuvattiin saapumassa päivittäiselle pilates-tunnilleen kuntosalille.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth erosivat vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.