Charlie Sheenin viimeinen viesti: ”Kurkottakaa tähtiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehen puolikkaat -hittisarjasta potkut saanut Charlie Sheen on tehnyt paluun uuden komediasarjansa myötä. Anger Management -televisiosarjan päätähdeksi kiinnitetty Sheen palasi ruutuun 28. kesäkuuta, kun hänen uuden sarjansa ensimmäinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa.

Äskettäin 46-vuotias tähtinäyttelijä järkytti fanejaan, kun mies ilmoitti sulkevansa Twitter-tilinsä. Nyt Sheen toteutti uhkauksensa ja hylkäsi kahdeksan miljoonaa seuraajaansa. Mies ehti olla supersuositun yhteisöpalvelun asiakkaana vuoden ja neljä kuukautta. Hän muisti seuraajiaan tunteikkaalla hyvästillä.

– Kurkottakaa tähtiin, hyvästeli Charlie Sheen faninsa Twitter-blogiinsa kirjoittamallaan viestillä.

Mies liitti viestiinsä vielä kuvan tabasco-pullosta lentokoneen kojelaudalla. Charlie Sheen perusti Twitter-tilinsä vuoden 2011 maaliskuussa ennen erottamista Miehen puolikkaat -sarjasta. Hän saikin 48 tunnin sisällä yli miljoona seuraajaa.

Charlie Sheenin tuore Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi. Sarjassa nähdään myös muun muuassa Selma Blair ja Shawnee Smith.