Candice Swanepoel julkaisi peppukuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on onnistunut saamaan hieman lisää massaa vartaloonsa.

Nyt Candice Swanepoel on julkaissut itsestään muutamia näyttäviä mallikuvia omassa Twitter-blogissaan. Kuvissa supermalli nähdään keikistelemässä esimerkiksi enkelinä peppu lähes paljaana sekä upeassa asussa takan reunalla. Mukana on myös rento ”kaverikuva” miespuolisen valokuvaaja Russell Jamesin kanssa.

23-vuotias supermalli Candice Swanepoel aloitti mallinuransa jo 15-vuotiaana. Nousujohteisen uransa aikana Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue-lehden kansia sekä poseerannut Niken mainoksissa. Taannoin sinisilmäinen kaunotar pääsi myös Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle sijalle 10 reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on miljoonien miesten harmiksi varattu nainen, sillä hän on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.