Kardashianille tarjottiin huikeaa työpestiä televisiosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperhe joutui aiemmin tänä vuonna shokkiväitteiden riepottelemaksi, kun edesmenneen Robert Kardashianin leski väitti, ettei Khloe Kardashian ole Robertin biologinen lapsi.

Sittemmin isyyskohun sivuuttanut Khloe Kardashian on nyt huhujen keskiössä, sillä hänen kerrotaan olevan ehdolla Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman juontajaksi. Viihdemoguli Simon Cowell pohtii parhaillaan sopivinta henkilöä huikeaan juontopestiin.

– Simon haluaa valita oikean henkilön. Juontajaehdokkaat tekevät parhaillaan koe-esiintymisiä, lähde paljasti E! News -sivustolle.

Juontajaehdokkaita ovat huhujen mukaan Khloe Kardashianin lisäksi Kelly Osbourne, Mario Lopez ja Stacy Keibler. Viime vuonna ohjelmaa veti Steve Harris ja Nicole Scherzinger. Pussycat Doll -tyttöbändin keulahahmo Nicole Scherzinger siirrettiin jo ohjelman alussa tuomaripenkille, kun brittilaulaja Cheryl Cole sai yllättäen potkut X Factorista.

Koripallotähti Lamar Odomin kanssa naimisissa oleva Khloe Kardashian sai taannoin oman radio-ohjelmansa. Realitykaunotar viihdytti kuulijoita The Mix Up with Khloe Kardashian Odom -ohjelman parissa Dallas station MIX -radiokanavalla. Neitokaisen kerrotaan parhaillaan haaveilevan perheen perustamisesta, sillä hän yrittää saada lapsen hedelmöityshoitojen avulla.