Sage Stallonen ystävä: ”Kuolema ei ollut itsemurha”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu näyttelijä-ohjaaja Sylvester Stallone on parhaillaan murtunut mies, sillä hän menetti viime perjantaina 36-vuotiaan poikansa. Supertähden kerrottiin yllättyneen poikansa äkillisestä poismenosta. Nyt Sage Stallonelle on suoritettu ruumiinavaus.

Los Angelesin kuolinsyyntutkijan edustajan mukaan Stallonen pojan kuolinsyy on ruumiinavauksesta huolimatta yhä epäselvä. Alkuperäisten raporttien mukaan mies menehtyi huumeiden yliannostukseen, mutta muun muassa Sagen asianajaja kiisti huumeiden mahdollisuuden. Nyt Sage Stallonen ystävä Stephen Wozniak on astunut julkisuuteen puolustamaan ystävänsä muistoa.

– Puhuin hänelle muutamia viikkoja sitten. Juttelimme yhteisestä elokuvaprojektistamme, hänen tyttöystävästään ja minun tulevista häistäni. Olen varma, että tuo hirveä tapahtuma oli onnettomuus, en mitenkään usko itsemurhan mahdollisuuteen. Tunsin hänet todella hyvin, kertoo Stephen Wozniak E! News -sivustolle.

Wozniakin mukaan Sage kärsi ahdistuneisuudesta, johon mies söi erilaisia lääkkeitä. Stallonen poika poltti myös tupakkaa, mutta ystävän mukaan hän ei koskenut huumeisiin. Wozniak kuvaakin vainajaa eristäytyväksi, erakkomaiseksi luonteeksi, joka ei viihtynyt juhlissa, vaan lähti usein yksin vuorille lomailemaan.

Ystävä väittää isän menestyksen varjostaneen herkän pojan elämää. Wozniak kertoo, että Sage sai kuulla koulussa ikätovereiltaan pilkkaa toimintatähti-isänsä roolien vuoksi. Hänen mukaansa menehtynyt filmintekijä koki suurta painetta Sylvester Stallonen tähteyden vuoksi, vaikka heidän välinsä paranivatkin myöhemmällä iällä.

Sylvester Stallone esiintyi yhdessä poikansa Sagen kanssa valkokankaalla vuonna 1990 Rocky V ja vuonna 1996 Daylight – Paniikki tunnelissa -elokuvissa. Sagen äiti on Stallonen entinen vaimo Sasha Czack. Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Näistä liitoista Sagea jäävät kaipaamaan Seargeoh-veli ja Sistine, Sophia ja Scarlet -siskopuolet.