Batman-tähti koukussa käsidesiin: ”Nimmareiden antaminen uhkapeliä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Dark Knight -trilogian päätähti Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka on kokenut koviakin muodonmuutoksia rooliensa vuoksi. Oscar-palkitun brittiläisen näyttelijän uusin elokuva Yön ritarin paluu valloitti juuri Suomen valkokankaat.

Nyt 38-vuotias Hollywood-komistus on herättänyt hämmästystä faneissaan erikoisen tapansa vuoksi. Mies nimittäin pesee kätensä käsidesillä aina ihailijoidensa tapaamisen jälkeen. Yön ritarin paluu -elokuvan ensi-illassa Bale vietti yli tunnin poseeraten valokuvissa faniensa kanssa, ja jakaen heille nimikirjoituksia.

Välittömästi limusiiniinsa päästyään tähti kuitenkin otti esiin käsidesin ja huuhteli fanien bakteerit käsistään. The Sun -lehden valokuvaajan Dave Hoganin mukaan tilanne oli korvaamattoman koominen.

– Hän on peloton supersankari filmillä. Tosielämässä kuitenkin muutaman nimikirjoituksen antaminen oli hänelle uhkapeliä, jota hän ei ollut valmis ottamaan vastaan ilman kemikaalista jälkipuhdistusta, kertoo paikalla ollut silminnäkijä Dave Hogan haastattelussa.

Christian Bale tunnetaan muun muassa elokuvista Amerikan psyko, The New World, Terminator – pelastus ja Taistelija. Tähti on ollut viime vuosina otsikoissa väkivaltaepäilyiden ja raivokohtaustensa takia. Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty mies joutui taannoin naurunalaiseksi, kun yksi hänen raivokohtauksistaan saatiin äänitettyä ja se julkaistiin verkossa.