Brad Pittin äiti suututti jälleen – hämmentävä syy

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtinäyttelijä Brad Pitt kuvaa parhaillaan Twelve Years a Slave -elokuvaa. Viime aikoina lööppeihin on päässyt myös miehen äiti Jane Pitt, joka herätti yleisön raivon homovastaisia arvoja korostavalla lehtikirjoituksellaan.

Nyt näyttelijän äiti on päässyt jälleen otsikoihin, sillä nainen on onnistunut suututtamaan miniänsä Angelina Jolien. Hollywood-kaunotar on lähteiden mukaan hermostunut Jane Pittille, koska hän ostelee tämän kuusivuotiaalle Shiloh-tyttärelle prinsessa-asuja. Tähden vanhin biologinen tytär nimittäin viihtyy todellisuudessa poikien asusteissa, joten Angelina kokeekin tulevan anopin eleet loukkaavina.

– On yleisesti tunnettua, että Shiloh haluaa pukeutua kuten poika. Jane haluaa silti ostella hänelle keijukaispukuja ja prinsessamekkoja. Angelinasta tämä on erittäin epäkunnioittavaa, kertoo sisäpiirin lähde Breaking News -sivustolle.

Näyttelijätär on myös edelleen vihainen tulevan aviomiehensä äidille tämän aiheuttamasta homokohusta. Jane Pitt kirjoitti News-Leader-lehdelle kirjeen, jossa nainen ilmaisi homovastaisia mielipiteitään. Kristitty nainen kehotti ihmisiä äänestämään Yhdysvaltojen tulevissa presidentinvaaleissa Mitt Romneyta, koska mies on homoavioliittoja ja abortteja vastaan.

Bradin ja Angelinan kerrotaan olevan murtuneita Janen teosta. Pariskunta on kannattanut vuosien ajan avoimesti homoparien oikeutta avioliittoon. He ovat työskennelleet Barack Obaman kanssa tasavertaisuuden saavuttamiseksi. Angelina Jolien kerrotaankin soittaneen anopilleen tapauksen jälkeen, ja syyttäneen naista huonoksi esimerkiksi lapsille.