Olympialaiset tyrmistyttävät: Pepsi-paidat kiellettiin katsomoissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoon olympialaiset ovat saaneet mielenkiintoisia käänteitä jo ennen alkamistaan, kun erityisesti turvatoimista on syntynyt jo useita skandaaleja. Vakavin tilanne on turvallisuudesta vastaavien henkilöiden kanssa, sillä turvayhtiö ei kykene toimittamaan sovittua määrää henkilöitä paikalle.

Aiemmin kerrottiin, että McDonald’s-yhtiöllä on yksinoikeus alueella myytäviin ranskalaisiin perunoihin. Nyt Daily Record -lehti uutisoi uskomattomasta uudesta kääntestä, jonka mukaan olympialaisiin saapuvien katsojien vaatevalintoihin puututaan porteilla.

Lehti kertoo kisojen johtajan Sebation Coenin vahvistaneen, että esimerkiksi Pepsi-paitoihin pukeutuneita katsojia ei päästetä katsomoihin, koska Coca-Cola on kisojen pääsponsori. Nike-kenkiä käyttävät katsojat ”voidaan ehkä päästää” katsomoon, vaikka Adidas on pääsponsori. Coen mukaan tällaisen toiminnan tarkoituksena on suojella kisojen sponsoreita, jotka ovat maksaneet suuria summia kisanäkyvyydestä.