Kardashianien äidin bikinivartalo upeassa kunnossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen emäntä Kris Jenner tunnetaan muun muuassa manageriurastaan ja muotibisneksistään. Seurapiirijulkkis on myös kokeillut siipiään kirjailijana ja hän julkaisi omaelämäkertansa viime vuonna.

Kuva: Twitter

Nyt julkkisäidin 14-vuotias kuopus on julkaissut verkossa kuvan, jossa nähdään Kris Jenner pienissä bikineissä. Kardashianin imperiumin johtajana pidetty realitytähti on huikeassa kunnossa ikäisekseen. 56-vuotiaan naisen bikinikuva ikuistettiin Fourt of July -juhlapäivänä.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.