Pikkutyttö putosi kerrostalosta – ohikulkija otti kopin

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty poikkeuksellinen pelastustarina, kun ohikulkija onnistui pelastamaan pikkutytön hengen tai ainakin vakavan loukkaantumisen. Kaiken lisäksi tapaus tallentui videolle, joka on nyt julkaistu verkossa.

Kuva: YouTube

Kayla-niminen kolmevuotias autistinen tyttö oli onnistunut kampeamaan itsensä ulos kolmannessa kerroksessa sijaitsevan kotinsa ikkunasta. Ohikulkijat huomasivat hengenvaarallisessa paikassa tanssahtelevan pikkutytön, mutta paikalle hälytetty apu ei ehtinyt ajoissa paikalle.

Ihmisten kauhistellessa tilannetta tyttö päätti yllättäen hypätä alas, mutta onneksi St. Bernard -niminen bussikuski päätti ryhtyä toimeen. Hän ehti juuri ja juuri putoavan tytön alle ja sai otettua tästä kiinni. Pikkutyttö selvisi vakavasta tilanteesta täysin vammoitta.