Käytännön pila pahasti pieleen – naurun sijaan tuli nyrkistä! Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka Vitaly Zdorovetskiy -niminen mies järjesti ohikulkijoille rajun käytännön pilan hyökkäämällä heitä kohti zombiena. Hän olisi voinut menettää tempauksessa henkensä, mutta kaikeksi onneksi niin ei tapahtunut. Tällä kertaa mies on saanut niin sanotusti ”pataansa” jekun mentyä pahasti pieleen.

Vitaly Zdorovetskiyn videot ovat keränneet jo miljoonia katsojia, mutta aina käytännön pilat eivät kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan.

Kuva: YouTube

Nyt tulos on ollut hieman toinen, kun tarkoituksena oli jekuttaa ihmisiä tekaistulla pommisalkulla Miamissa. Eräs jekutetuista otti tempauksen liian raskaasti ja raivostui sekä jekun tekijälle Vitaly Zdorovetskiylle että kuvaajalle rajuin seurauksin. Koko tilanne tallentui luonnollisesti videolle, joka on nyt julkaistu verkossa.