Mystisesti kadonnut leffatähti löytyi – tapaus yhä epäselvä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä Nick Stahl on ollut viime viikkoina otsikoissa mystisten katoamistensa merkeissä. Terminator 3 -elokuvassa esiintynyt tähti katosi toukokuussa ja hänen Rose-vaimonsa ilmoitti asiasta poliiseille. Mies löydettiin viisi päivää myöhemmin huumevieroituksesta.

Viime kuussa päihdeongelmista kärsivän näyttelijän uutisoitiin kadonneen jälleen. Silloin hänen vaimonsa Rose Murphy Stahl kertoi miehen kirjautuneen yllättäen ulos huumevieroituksessa. Nyt kovia kokenut Stahl on palannut karkuteiltään sivistyksen pariin, TMZ-sivusto uutisoi.

Kadoksissa olleen näyttelijän kerrotaan osallistuvan jatkossa AA-kokouksiin. Entinen lapsinäyttelijä on myös paikannut välejään perheensä kanssa, vaikka hän ei tämän hetkisten tietojen mukaan asukaan heidän kanssaan. Stahlin kerrotaan kuitenkin mystisestä katoamisestaan huolimatta olevan ”hyvässä paikassa”. Vielä ei ole tietoja siitä, minne mies oikein katosi.

Nick Stahl aloitti uransa lapsinäyttelijänä The Man Without a Face -elokuvassa vuonna 1993. Hänet nähtiin myöhemmin aikuisena muun muuassa elokuvissa Bully, Sin City, In the Bedroom ja Mirrors 2. Terminator 3 -elokuvassa mies näytteli John Connorin roolin, joka alunperin kuului Edward Furlongille. Nick Stahlilla ja hänen vaimollaan on yhteinen Marlo-tytär. Pariskunnan uutisoitiin muuttaneen erilleen tammikuussa.