Paula Koivuniemi paljasti: ”Musiikkini tulee uudistumaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin laulajatähtiin lukeutuva Paula Koivuniemi on saavuttanut vuosikymmenten varrella yhä uusia sukupolvia, sillä hänen jättihittinsä ovat pysyneet ikivihreinä sukupolvelta toiselle. Stara tapasi Paulan viikonloppuna Karjurock-festivaaleilla.

Haastattelussa Paula Koivuniemi valotti hieman uuden materiaalinsa taustoja. Tulossa on nimittäin hienoinen nuorennusleikkaus musiikkilinjaan.

– Mä pyysin levylle nimenomaan nopeita biisejä, koska siinä haetaan uudistumista ja uutta ilmettä, Paula Koivuniemi kertoi Staralle.

Alunperin iskelmämusiikilla liikkeelle lähtenyt artisti on hiljalleen siirtynyt popimpaan ja rockimpaan musiikkityyliin, jolla hän on saanut valloitettua uusia kohderyhmiä.

– Ei se tietoinen valinta ollut. Näille keikoille biisit sovitetaan rockimpaan sävyyn, joka osuu kanssa nuorempaan kohderyhmään. On ihana saada huomata miten keikoilla viihtyy ihmiset vauvasta vaariin ja tanssivat ja laulavat mukana. Mua imartelee se, että keikoilla näkyy nykyään enenevässä määrin nuoria, Paula totesi.